1 Juni a.s. heropenen wij om 12:00 u..!!

Om alles weer in gereedheid te brengen zijn wij tot die tijd gesloten.

Onze vernieuwde menukaart zal eind deze week worden gepresenteerd.

Zeker zijn van een plekje binnen of buiten op het terras..?
Reserveren kan op 06-18866832

Beste, onmisbare, Inn Naeldwyk gasten!

Ook wij mogen onze deur van het restaurant (en terras) weer openen per 1 juni a.s. klokslag 12:00 u..!!

Graag willen wij u bedanken voor alle bezorg en afhaal bestellingen de afgelopen moeilijke periode en hopen u weer persoonlijk te mogen bedienen in het restaurant of op het terras.

Reserveren voor het restaurant is volgens het horeca protecol vooralsnog verplicht en ontvangen wij graag telefonisch op 06-18866832.

Graag tot ziens!!

Ontdek onze sfeervolle kamers

Ons hotel heeft 4 kamers waarvan één ruime suite met uitzicht op het Wilhelminaplein. De overige 3 kamers bevinden zich op de 1e en 2e etage.

Een frisse verrassende kaart met Franse bistro inslag!

Ons restaurant bestaat uit twee gedeelten: Aan de voorzijde een intiem restaurant met uitzicht op het Wilhelminaplein. Aan de achterzijde een tuinkamer waar u zich in een heuse binnentuin waant.

Onze locatie: Wilhelminaplein in Naaldwijk

Het Wilhelminaplein is het historische hart van Naaldwijk, dé centrale kern in het Westland met een uitgebreid winkelaanbod en horecavoorzieningen. Niet verwonderlijk dat het plein wordt gebruikt voor tal van activiteiten zoals markten, horecabezoek, uitgaan en evenementen. Het plein heeft daarmee niet alleen betekenis voor de directe omgeving maar ook voor Naaldwijk en het Westland als geheel.

Wilhelminaplein 2, 2671 GR Naaldwijk

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, we helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Versturen