Ontdek onze sfeervolle kamers

Ons hotel heeft vier kamers, waarvan één ruime suite op de tweede etage met uitzicht op het Wilhelminaplein. De overige drie kamers bevinden zich op de eerste en tweede eteage.

Een nieuw concept..!!

Ons restaurant bestaat uit twee gedeelten, gescheiden door de bar en open keuken. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een intiem restaurant met uitzicht op het Wilhelminaplein. Aan de achterzijde kunt u plaatsnemen in onze tuinkamer, waar u zich in een heuse binnentuin waant. In deze ruimtes kunt u plaats nemen voor een lekkere lunch of diner een hapje en een drankje (wo t/m za). Op zondag zijn wij tot 18u geopend.

Tevens zijn de ruimtes af te huren voor besloten gezelschappen. 

Onze locatie: Wilhelminaplein in Naaldwijk

Het Wilhelminaplein is het historische hart van Naaldwijk, dé centrale kern in het Westland met een uitgebreid winkelaanbod en horecavoorzieningen. Niet verwonderlijk dat het plein wordt gebruikt voor tal van activiteiten zoals markten, horecabezoek, uitgaan en evenementen. Het plein heeft daarmee niet alleen betekenis voor de directe omgeving maar ook voor Naaldwijk en het Westland als geheel.

Wilhelminaplein 2, 2671 GR Naaldwijk

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.